Zatem następne 4 marca ??
>>SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY<<
Zwiń
X
-
Witam serdecznie wszystkich użytkowników szkodników i nie tylko!
Mam propozycje – proszę o opinie na ten temat – może zorganizowalibyśmy grupę chętnych, chcących zapisać się na kurs bezpiecznej jazdy. W grupie siła i może wywalczylibyśmy jakieś upusty.
Studiuje już jakiś czas forum – aczkolwiek jestem nowym użytkownikiem - i wydaje mi się że jest to pomysł godny uwagi.
Nie obrażając nikogo mało kto tak naprawdę umie bezpiecznie jeździć .Sam pokonuje duże ilości kilometrów i widzę jak bezmyślnie ludzie jeżdżą. Chciałbym powiedzieć, że szybko wcale nie znaczy niebezpiecznie. Osobiście kiedyś jeździłem jak wariat, teraz już troszkę noga stała się lżejsza albo zaczęła działać wyobraźnia – już daruje sobie jazdę przez las z prędkością 160, a może sarna..lub szarża autem po osiedlowych ulicach...kurde....wybiegające dzieciaki z pomiędzy zaparkowanych aut – sam miałem takich kilka zdarzeń. Wybiegające dzieciaki.. a gdzie SĄ ich rodzice i ich swiadomość o czyhających niebezpieczeństwach.
POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE I CZAKAM NA UWAGI
malbion
-
-
cze MiKruS
Tak oczywiście przejrzałem ten materiał ale mi chodzi o troszkę o cosik innego.
Przede wszystkim nie chciałbym aby moje opony wyglądały tak jak na zamieszczonym tam obrazku. :shock: Koszt nowych opon pewnie pokrywałby się z profesjonalnym szkoleniem na ich samochodach na profesjonalnych torach – symulacje deszczu, oblodzonej jezdni itd.
malbion
Komentarz
-
-
oczywiście przestudiowałem całą szkolę http://www.szkola-auto.pl/index2.php juz wcześniej i właśnie byłoby extra gdybyśmy zebrali grupę 12 ocp-owcow i ruszyli z zapytaniem ile możemy uzyskać upustu od nich - skoda jest współsponsorem tej szkoły. może cos wywalczymy. Ceny kształtują się następująco:
Safe Driving 725 zł brutto szkolenie indywidualne (16 osób) przy większym zainteresowaniem może wskoczylibyśmy na flotowe szkolenie.
Eco Driving w grupie do 16 osób koszt 569 zł brutto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez malbioncze MiKruS
Tak oczywiście przejrzałem ten materiał ale mi chodzi o troszkę o cosik innego.
Przede wszystkim nie chciałbym aby moje opony wyglądały tak jak na zamieszczonym tam obrazku. :shock: Koszt nowych opon pewnie pokrywałby się z profesjonalnym szkoleniem na ich samochodach na profesjonalnych torach – symulacje deszczu, oblodzonej jezdni itd.
malbionTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Panie i Panowie, ja się piszę na takie szkolenie, oczywiście nie eco driving !!
Potrenować pod okiem ludzi z doświadczxeniem technikę jazdy to super pomysł. Jako OCP można pewnie jeszcze coś utargować.NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
Komentarz
-
Komentarz